Barneparti

Kampsport for barn hos Fighters Gym Oslo.

Barneparti

Et av våre populære tilbud. Vi tilbyr Thai-kickboksing til alle barn fra fylte 5 år uansett utgangspunkt. Samtidig som barna lærer om slag og sparketeknikker har vi fokus på samarbeid, vennskap og team/miljøbygging, disiplin og kontroll.

Hovedmålet for barnepartiene på Fighters Gym Oslo er å bygge opp selvtillit, og selvbildet til barna. Dette gjør vi gjennom å bygge opp alle basisferdigheter som fleksibilitet, spenst, koordinasjon, styrke, utholdenhet, hurtighet o.l Jo mer barnet utvikler seg desto gøyere er det å drive med trening og selvtilliten stiger i takt med utviklingen.

Det som gjør kampsport unikt er at man alltid arbeider på seg selv og man blir dermed mer selvbevisst. Bevisstgjøring er meget viktig, fordi ved å tenke over hvem man er og hva man gjør, så kommer man ikke utenom det å reflektere over sin egen moral og etikk. Og hver enkelt av oss kan stadig forbedres. I takt med at man forbedres vil respekten for seg selv øke. Folk som klarer å respektere seg selv lærer også og respektere andre. I tillegg til dette bidrar vi med en god del ytre motivasjon.

Det er ikke alle som klarer å drives av seg selv da den indre motivasjonen ikke er like tilstedeværende hos alle. Dette gjør vi gjennom vår treningsmetodikk, skryt, tilbakemeldinger, og at generelt alle skal bli møtt der de er akkurat nå. Alle barn har forskjellig utgangspunkt og forutsetninger. Derfor er det viktig at barnet føler mestring, utvikling og at de blir sett.