Nyheter

Scroll ned for å få siste nyheter fra Fighters Gym Oslo.

Siste nyheter

COVID OPPDATERING!

Først og fremst, er vi ekstremt takknemlige for alle dere som har støttet og holdt ut med oss gjennom denne vanskelige tiden. Uten dere hadde ikke gymmen overlevd eller funnet motivasjonen.

Fighters Gym Oslo er dessverre stengt igjen frem til 31. Januar 2021. Dette gjelder også barnepartiet.

Melding til samtlige medlemmer:
 
På bakgrunn av myndighetenes nye corona tiltak starter vi med ute trening igjen på fotballbane bak Senter Syd på Mortensrud fra Mandag 11. Januar kl 16.30.
 
Treninger vil bli Mandag og Onsdag kl 16.30 til 17.15 for alle nivåer.
Alle holder 2 meters avstand.
 
Det er nå lov til å trene PT inne. Det vil si at dere kan avtale med meg når dere vil trene.
1 og 1 av gangen.
 
Velkommen!

Byrådet innfører følgende nye smitteverntiltak i Oslo:

* Forbud mot innendørs organiserte fritidsaktiviteter for ungdom mellom 13 og 19 år. Det innebærer at aktiviteter i for eksempel kor, korps, teater, speider, dans og organisasjoner må opphøre. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder.

* Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Det innebærer at treninger i for eksempel fotball, turn, håndball, volleyball og friidrett må opphøre. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder eller utendørsidretter. Forbudet vil heller ikke gjelde de som driver med toppidrett, men er under 20 år.

Kjære medlemmer,

De nye tiltakene i Oslo kommune gjør at vi er nødt til å stenge Fighters Gym Oslo for de som er over 20 år fra tre uker frem i tid. Alle som er under 20 år har mulighet til å delta i gruppetrening inne i kampsport fra Mandag 16. November 2020. Helsestudio er stengt. Det vil si alle barn og ungdommer trener inne fra Mandag 16. November 2020. Barnepartiet går som vanlig 16.30-17-30 inne.

Alle mellom 12-20 år trener Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag kl. 17.30-18.30 inne.

Se timeplanen på www.fightersgym.no

Mvh, Fighters Gym Oslo

kjære alle Fighters Gym Oslo medlemmer,
De nye tiltakene i Oslo kommune gjør at vi er nødt til å stenge Fighters Gym Oslo for innendørstrening fra og med midt natt til tirsdag. 10.nov. og tre uker frem i tid.
Hva skjer nå?
UTE TRENING!
Vi kjører i gang med ute trening bak Senter Syd på fotballbane for barn og ungdommer!
Dette betyr at gruppetimer forsetter som normalt utendørs på gress fotballbane. Vi lanserer en ny timeplan i løpet av helgen. Følg med på vår Facebook, medlemsgruppen, Instagram, Snapchat og på hjemmeside.
Alle må ha på seg munnbind under treningen og det skal være minimum 2 meters avstand.
Det at dere er med å støtte oss betyr utrolig mye og vi setter stor pris på dere alle. Det gjør det mulig for oss å bygge videre på det gode miljøet vi har skapt så langt og utvikle flere spennende tilbud.
Vi skal gjør alt vi kan for å opprettholde treningstilbudet på en trygg måte, slik at trening kan fortsette å være dagens høydepunkt!
Vi sees på trening – på fotballbane! 🙂
Mvh,
Fighters Gym Oslo

Gradering/prøve i Thai kickboksing for barn fra 5-10 år lørdag 10. Oktober kl. 12.00. Alle som vil delta må melde seg på i resepsjonen. For nærmere info, kontakt resepsjonen på fighters gym.